Cautare


Selecteaza dimensiunile anvelopei tale mai sus.

Gaseste

Centre si modalitati de testare

Toyo Tires parcurge cele mai agresive si complexe modalitati de testare a anvelopelor din intreaga industrie de specialitate. Acest lucru ne ajuta sa dezvoltam si sa distribuim produse care sunt imbunatatite in mod constant, inclusiv din punct de vedere al sigurantei si al performantelor. In plus fata de centrele noastre obisnuite pentru testare, desfasuram activitati similare in absolut toate zonele de pe glob unde suntem prezenti si din punct de vedere comercial, pentru a fi mereu in concordanta cu cerintele reale ale pietelor locale. Testarea insa nu se opreste doar la ceea ce regasiti in aceste pagini.

La Toyo Tires consideram ca insasi competitia este cea care genereaza inovatia. Ca atare, suntem implicati in foarte multe laturi ale motorsportului, in intreaga lume. Suntem prezenti in SPEED World Challenge GT dar si in competitiile de Touring Car, care se desfasoara pe faimoasele piste din USA, dar si la prestigiosul raliu Dakar, care parcurge unele dintre cele mai dure si solicitante suprafete din lume. Datorita acestor experiente, inginerii nostri pot dezvolta si testa noi materiale prototip, pot crea noi metode tehnologice de constructie, precum si concepte complet noi.

 

 

Centrele noastre de testare

 

 • Toyo Tires Proving Ground - Miyazaki, Japan
  La centrul de testare din Miyazaki, Japonia monitorizam performantele la viteze foarte ridicate, anduranta si nivelul de zgomot al anvelopelor pentru turisme, camionete si autobuze. Centrul este dotat si cu sisteme de monitorizare a stabilitatii la virajare a pneurilor Toyo.
 •  

 • Toyo Tires Proving Ground - Saroma, Japan
  Anvelopele de iarna si all-season Toyo sunt evaluate la centrul de testare de la Saroma, Japonia. Aici, inginerii masoara cu maxima acuratete aderenta si tractiunea, franarea si precizia in viraje, simuland perfect situatiile reale din trafic intalnite in sezonul de iarna.
 •  

 • Toyo Tires Technical Center - Itami, Japan
  Centrul tehnologic de la Itami, Japonia este unul dintre cele mai moderne din intreaga lume. Acest centru a fost catalogat ca o adevarata opera de arta in materie de design, proiectare, dezvoltare si echipare pentru testare, avand in dotare utilajul de testare denumit Flat-Trac II si cea mai noua tehnologie de varf in materie de simulare pentru sistemul T-mode.

 

© Toyo Tire Corporation. 2019